NaslovnicaVijestiDobar posao Jose Mourinho: Manchester United pokazao da se strpljenje isplati

Dobar posao Jose Mourinho: Manchester United pokazao da se strpljenje isplati

U brzom svijetu modernog nogometa u Premier ligi, treneri ili igrači gotovo nikada nisu izdvojeni. S obzirom na zahtjevnu prirodu lige, očekuje se da će novi dolasci ući u ekipu bez napora.

Dobar posao

Ta su očekivanja nepravedna, jer vodi do velikog broja problema, ako igrač ne uspije i prouzrokuje štetu njihovom samopouzdanju.

Nije svaka liga ista i potrebno je vremena da se svi prilagode. Neki to mogu učiniti brže od ostalih, ali Victor Lindelof je igrač kojem je trebalo gotovo tri mjeseca da se prilagodi.

Nije baš puno vremena, ali sigurno se osjećalo tako. Phil Jones, Eric Bailly i Chris Smalling su bili prilično dobri u srcu Unitedove obrane. Jose Mourinho je također imao drugih braniča koji su lako uskočili kada je trebalo. Ipak, među navijačima je bila zabrinutost zbog nedostatka Lindelofove prisutnosti.

[su_no1forfootball]

Kada je stigao iz Benfice tijekom ljeta, navijači su bili vrlo uzbuđeni, jer dobar branič uistinu može učiniti čuda za bilo koji tim. Lindelof je svakako bio izvediv cilj, s obzirom na svoje nastupe u prošloj sezoni i bilo je frustrirajuće vidjeti ga da ne nastupa – čak i kada su Crveni đavoli imali malo opcija u obrani.

Lindelofova budućnost je bila pod nadzorom zbog nedostatka minutaže i doprinosa. Međutim, Mourinho je stajao kraj njega, a sada se čini da se povjerenje i vjera menadžera isplati. Lindelof je uzeo spor i stabilan put i konačno izgleda mnogo bolje kao branič Manchester Uniteda.

[su_bonus]

Na primjer, u utakmici protiv Brightona, bivši igrač Benfice je čuvao Glenn Murraya. U međuvremenu, u utakmici protiv Watforda, Lindelof je još jednom sjajno igrao, ovaj put je čuvao Richarlisona, koji se smatra jednim od najutjecajnijih igrača ove sezone. Budući da Bailly i Jonse nisu sigurni za utakmicu protiv Arsenala zbog ozljede, definitivno se možemo nadati da ćemo vidjeti mnogo više od Lindelofa.

Predstojećih nekoliko utakmica će biti ključno za njega ako želi da se uspostavi u prvoj postavi.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će to ispasti, ali United je uložio dosta vremena i novca na ovog igrača, a navijači i menadžment se nadaju da će uskoro moći da dobiju svoju nagradu za urađen dobar posao.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!