NaslovnicaVijestiDobija važnu funkciju u velikom klubu: Legendardni Zvonimir Boban se na velika...

Dobija važnu funkciju u velikom klubu: Legendardni Zvonimir Boban se na velika vrata vraća u Serie A!

Bivši hrvatski reprezentativac Zvone Boban koji trenutno obavlja važnu ulogu u FIFA-i, dok ga u međuvremenu talijanski mediji sele na vrlo važnu poziciju velikana iz Italije.

Legendarni Zvonimir Boban nakon završetka nogometrne karijere nije se okušao u trenerskom poslu, što se iz ove perspektive čini kao odličan potez s obzirom na to da već godinama obavlja važnu funkciju u FIFA-i a uskoro bi mogao dobiti i novi posao.

Potvrđeno: James Rodrigez skida “bavarsku nošnju” te oblači dres novog kluba

Među potencijalnim kadrovskim rješenjima AC Milana nalazi se i ime bivšeg igrača Rossonera Zvonimira Bobana. Corriere della Serra izvještava da je bivši hrvatski reprezentativac među kandidatima za novog sportskog direktora AC Milana.

Boban, koji je u Hrvatskoj radio kao profesionalni komentator, posljednjih je godina zaposlen u Međunarodnoj nogometnoj federaciji (FIFA) i do sada nije pokazao nikakvu ambiciju za takvu funkciju. No, budući da će Paolo Maldini postati tehnički direktor kluba, nije posve nemoguće da novi sportski direktor, na zahtjev Ivana Gazidisa, postane jedan od bivših igrača Milana koji jie veliki prijatelj sa Maldinijem.

Trenutno se samo postavlja pitanje da li je Boban pravi izbor za tu poziciju?

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!