NaslovnicaVijestiPotvrđeno: James Rodrigez skida "bavarsku nošnju" te oblači dres novog kluba

Potvrđeno: James Rodrigez skida “bavarsku nošnju” te oblači dres novog kluba

Nova doza špekulacija i nesigurnosti nije potrebna. Sudbina Jamesa Rodrigueza u Bayernu već je poznata i potvrđena od strane Karl-Heinza Rummeniggea.

“Odluka je već donešena, James Rodriguez u razgovoru  sa mnom je zatražio od kluba da ne iskoristi mogućnost kupnje njegovog ugovora od Reala “, objasnio je Karl-Heinz Rummenigge za Sport Bild. Dodao je kako u ovom slučaju nema smisla inzistirati na kupnji igrača.

IZ ARSENALA ODGOVORILI BARCELONI: Platite 25 miliona eura i vaš je!

Nakon mjeseci spekulacija i neizvjesnosti, sada je jasno da Bayern i James Rodriguez neće krenuti istim putem. Nogometaš Real Madrida želi otići negdje drugdje i to je već jasno dao do znanja svim.

Ali sve to ima smisla. U pozadini je Carlo Ancelotti koji je zainteresiran za kolumbijsku zvijezdu, koju je također doveo iz Reala 2017. godine dok je bio na klupi Bayerna. A onda je Talijan ubrzo napustio klub, a James je ostao prepušten njegovim nasljednicima. Jupp Heynckes se intenzivno bavio s njim, a zauzvrat je dobio dobre predstave, a dolaskom Nike Kovače sve se okrenulo naopako.

Kako se Bayern povlači iz utrke za njega, jasno je da James Rodriguez sada mora pronaći novi klub. Značajno se spominje mogućnost preseljenja u talijansku Serie A, točnije Juventus. Još je realnija glasina koja ga šalje u Napoli, kojeg sa klupe predvodi upravo njegov bivši trener Carlo Ancelotti.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!