NaslovnicaVijestiDOGOVOR JE POSTIGNUT: Zinedine Zidane se vraća trenerskom poslu u siječnju 2023....

DOGOVOR JE POSTIGNUT: Zinedine Zidane se vraća trenerskom poslu u siječnju 2023. godine

Francuski mediji ponovo tvrde da će Zinedine Zidane u 2023. godini imati novi posao. Od odlaska iz Reala špekulira se da će preuzeti francusku reprezentaciju, a navodi se kako je zbog toga odbio ogroman broj ponuda.

“Zinedine Zidane će nakon Svjetskog prvenstva postati novi trener reprezentacije Francuske, bez obzira na rezultat koji ostvare na tom natjecanju. Dogovor je već postignut i njegov ugovor počinje u januaru 2023. godine,” objavio je poznati francuski novinar Sergi Valentin.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Podsjećamo da je legendarni Zinedine Zidane u prve tri sezone kao glavni trener Real Madrida osvojio tri uzastopna naslova Lige prvaka, a tome je dodao i još nekoliko vrijednih trofeja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!