NaslovnicaVijestiDOGOVOR POTVRĐEN - ZVANIČNO OBJAVLJENO: Liverpool doveo svoje drugo pojačanje - stigao...

DOGOVOR POTVRĐEN – ZVANIČNO OBJAVLJENO: Liverpool doveo svoje drugo pojačanje – stigao 21-godišnji napadač!

Liverpool je dovršio potpisivanje mladog napadača Joea Hardya iz Brentforda, potvrdio je klub na službenom Twitter računu.

DOGOVOR POTVRĐEN

Pogledajte dolje kako Brentford kaže kako je Hardy napustio klub kako bi se pridružio Liverpoolu, s tim da je dolazak 21-godišnjaka na Anfield došao prilično iz vedra neba.

Hardy ni u kojem slučaju nije najveće ime, a u dobi od 21 godine ne može se tačno smatrati „čudotvorcem“, već netko kome bi u skoroj budućnosti trebao biti cilj igrati prvoligaški nogomet.

Bit će zanimljivo vidjeti kako svestrani napadač igra u Liverpoolu, ali može se dogoditi da ga Jurgen Klopp gleda kao opciju za zamjenu.

Ova vijest dolazi s obzirom da BBC Sport tvrdi da je Rhian Brewster blizu odlaska iz Liverpoola na posudbu u Swansea City, tako da bi Hardy mogao biti idealna zamjena za igrača u napadu.

U vrijeme pisanja teksta, Liverpool još nije potvrdio dogovor za Hardyja.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!