NaslovnicaVijestiDOGOVOR PRI KRAJU: Darijo Srna nastavlja karijeru ali ne u Šahtaru!

DOGOVOR PRI KRAJU: Darijo Srna nastavlja karijeru ali ne u Šahtaru!

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Darijo Srna nakon 15 godina napušta ukrajinskog prvaka Shakhtara. Mnogi su očekivali da ide u mirovinu ali desni bočni igrač će ipak nastaviti karijeru i to u Grčkoj.

33-godišnji Dalmatinac, dugogodišnji kapetan i jedna od najvećih legendi Shakhtara, potpisao je jednogodišnji ugovor s ekipom iz Solomuna, PAOK-om, koji neće morati platiti naknadu za njegov transfer jer je Srni istekao ugovor, dok će bočni nogometaš navodno za transfer “na ruke” dobiti 500.000 eura za ovaj transfer za ugovor koji će trajati godinu dana sa opcijom za produžetak saradnje na još jednu godinu.

>> Evo kojih pet igrača će napustiti Barcelonu kako bi se skupio novac za dovođenje Griezmanna

Srna, bivši igrač Hajduka, koji je odigrao za 134 utakmice za reprezentaciju Hrvatske, trenutačno je suspendiran zbog doping afere i bit će izvan nogometnih terena sve do 22. kolovoza kada suspenzija prestaje. Srna je inače odigrao 536 susreta za Shakhtar, te je apsolutni rekorden po broju nastupa u povijesti kluba iz Donjecka, s kojim je osvojio deset naslova nacionalnog prvaka i kup UEFA 2008 godine.

[su_champions_league_final]

Nakon odbijanja brojnih europskih klubova u svojoj karijeri (među ostalima za njega su bili zainteresirani Barcelona i Chelsea), mnogi su očekivali da će završiti karijeru u Ukrajini i zauzeti neku vrstu “uredske” funkcije ali ipak Darijo Srna još uvijek misli da može igrati na vrhunskom nivou a s obzirom na njegovu požrtvovanost i fizičku spremu, ne sumnjamo da će u Grčkoj biti jeda od najboljih bekova u ligi.

Darijo Srna iz reprezentacije Hrvatske se povukao nakon prvenstva Evrope u Francuskoj 2016. godine odmah nakon što je Hrvatska ispala od kasnijih prvaka Portugala.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!