NaslovnicaVijestiDolazak Coutinha nije dovoljan: U narednim danima stiže još jedno pojačanje ali...

Dolazak Coutinha nije dovoljan: U narednim danima stiže još jedno pojačanje ali i odlazi dugogodišnji igrač kluba

Barcelona će u narednih nekoliko dana otkriti ime još jednog pojačanja, a istodobno se i oprostiti s dugogodišnjom legendom kluba, koji odlazi iz glavnog grada Katalonije u daleku Kinu. Naravno riječ je o Javier Mascheranu, koji je postao višak u klubu te će svoju dugu i uspješnu karijeru završiti u Kini.

stiže još jedno pojačanje

 

Da li vam je poznato ime nogometaša Yerry Mine? Ako nije, nema veze! To je 23-godišnji kolumbijski nogometaš koji je dosad služio kruh samo u Južnoj Americi. Trenutno je član brazilskog Palmeirasa, a u narednih nekoliko dana u Barceloni će biti predstavljena kao iduće pojačanje.

[su_live_koeficijenti]

Očekuje se kako će Brazilski prvoligaš sa njegovom prodajom zaraditi 12 milijuna eura, a dolazak središnjeg branitelja u Španjolsku također znači napuštanje dugogodišnjeg neizostavnog člana katalonskog diva, legendarnog Javier Mascherana.

>> Mendy otkrio kako pokušava nagovoriti suigrača iz reprezentacije na dolazak u City

Argentinac Javier Mascherano, koji je više ozlijeđen u zadnje vrijeme, te čak nije imao priliku odigrati niti jedne jedine minute u zadnja tri susreta, seli se u Kinu. Zvanična objava transfera trebala bi se dogoditi u srijedu, a tog dana i kolumbijac Yerry Mina će biti predstavljen navijačima na Camp Nou.

[su_bonus]

Mascherano je u Barcelonu došao iz Liverpoola, baš kao i Suarez i Coutinho poslije njega, te je godinama provedenim u klubu zadobio simpatije cijelog rukovodstva kluba i navijača. Zanimljivost u vezi njega je da je u Barcu stigao kao ponajbolji zadnji vezni na svijetu, ali je slučajem okolnosti bio primoran da igra u srcu odbrane, gdje je također izrastao u fenomenalnog centralnog beka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!