NaslovnicaVijestiDolazak velikog pojačanja u Juventus ovisi o konačnoj riječi njegove supruge

Dolazak velikog pojačanja u Juventus ovisi o konačnoj riječi njegove supruge

Argentinski nogometaš Angel Di Maria uskoro će potpisati za Juventus, ali konačnu riječ imat će njegova supruga Jorgelina Cardoso.

Kako prenose talijanski mediji, sada već bivši igrač PSG-a, razgovarao je s Massimilianom Allegrijem koji ga je uvjerio da obuče crno-bijeli dres, no dogovor još nije sklopljen.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Di Marijina obitelj trenutno je na odmoru na Ibizi, no odmor će prekinuti kako bi posjetili Torino, nakon čega će procijeniti je li grad pogodan za njihove životne potrebe.

Upravo je iz tog razloga Di Marijina supruga insitirala na njegovom odlasku iz Manchester Uniteda, jer se stalno žalila da je život u Manchesteru užasan i da nema pravih riječi kojima bi opisala koliko je užasno provoditi vrijeme u ovom gradu u Velikoj Britaniji.

Di Maria je u Manchester United stigao iz Real Madrida 2014. nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu, a promjena države najteže je pala njegovoj supruzi koja je rekla da joj je teško napustiti Madrid, grad koji je bio savršen za život.

Di Maria je u Manchester Unitedu ostao samo godinu dana, nakon čega je napustio klub i pojačao PSG za koji je igrao sedam godina.

Engleski mediji ga smatraju jednim od najvećih promašaja Crvenih vragova u povijesti, iako je na Old Trafford stigao kao veliko pojačanje i igrač od kojeg se očekivalo da vrati Manchester United na tron ​​Premiershipa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!