NaslovnicaVijestiDONEŠENA ODLUKA: Gattuso ostaje u Milanu, ali...

DONEŠENA ODLUKA: Gattuso ostaje u Milanu, ali…

Sastanak glavnih ljudi koji su na čelu AC Milana odredio je sudbinu trenera Gennara Gattusa. Ostat će u klubu, ali Gattuso sa tom odlukom ne može mirno spavati.

Gattuso zaprijetio

Milan će zadržati trenera Gennara Gattusa. To je rezultat jučerašnjeg večernjeg sastanka direktora kluba Leonarda, Paola Maldinija i Ivana Gazidisa.

Iz Reala otkrili: Asensio je mogao biti skuplji od Mbappea! Ko je bio spreman platiti rekordan iznos za Španjolca?

Nakon Milanovog poraza od Torina, Gattuso je bio prilično na udaru svih navijača kluba, ali u vodstvu kluba su odlučili zadržati Gattusa, što je i njihova konačna odluka.

Sport Mediaset i neki drugi mediji izvještavaju da je bivši talijanski reprezentativac dobio povjerenje, ali samo do kraja ovogodišnje sezone. Bez obzira na to hoće li se Milan na kraju kvalificirati za Ligu prvaka, Gattuso će izgubiti posao.

U ovom trenutku, ritam utakmica je previše zgusnut, previše je stvari na kocki da bi se odlučili za promjenu trenera, očito je da su tako procijenili u talijanskom gigantu s obzirom da je Milan već sada ispod mjesta koje vode u Ligu prvaka.

Ipak, odluka je razumna jer za prilagođavanje nema dovoljno vremena, opcije su suviše ograničene za promjenu Gattusa u ovom trenutku.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!