NaslovnicaVijestiIz Reala otkrili: Asensio je mogao biti skuplji od Mbappea! Ko je...

Iz Reala otkrili: Asensio je mogao biti skuplji od Mbappea! Ko je bio spreman platiti rekordan iznos za Španjolca?

Agent mladog bisera Reala iz Madrida, Marca Asensia, otkrio je da kraljevski klub za svog klijenta prošlog ljeta odbio nečuvenu ponudu sa kojom bi bili oboreni mnogi rekordi.

Asensio ekskluzivno otkriva

Marco Asensio, mlada madridska zvijezda Real Madrid, smatra se jednim od najtalentiranijih mladih nogometaša u Europi već dugi niz godina, ali u njegovom slučaju, brzo je zaboravljan nakon ove sezone.

LIONEL MESSI: Evo kako Liverpool može zaustaviti zvijezdu Barcelonu u Ligi prvaka!

Nakon što je Cristiano Ronaldo otišao, mnogi su očekivali da će Asensio preuzeti odgovorniju ulogu u madridskoj momčadi, a očekivanja su se pokazala pogrešnim, jer je Asensio ove godine odigrao svega 26 utakmica u španjolskom prvenstvu. Zajedno je postigao sedam golova u svim natjecanjima, ali to je još uvijek premalo za igrača koji je, prema njegovom agentu Horacio Gaggioliju, bio vrlo poželjan prošlog ljeta.

Gaggioli je u intervjuu za ESPN otkrio da je Real Madrid za Asensia odbio ponudu, koja je s obzirom na ovu lošu sezonu, zaista nevjerovatna.

“Prošlog ljeta, Real je odbio ponudu od 180 milijuna eura. Marco je vrlo sretan u Realu, a jedina mu je želja biti uspješan u ovom klubu”, rekao je Gaggioli.

Nije poznato koji je klub ponudio toliki iznos za Asensia, ali se prošlog ljeta uveliko govorilo kako je Asensio na meti engleskog diva Liverpoola.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!