NaslovnicaVijestiDortmund već pronašao zamjenu za Achrafa Hakimija jer Marokanac karijeru nastavlja u...

Dortmund već pronašao zamjenu za Achrafa Hakimija jer Marokanac karijeru nastavlja u drugom, velikom klubu!

Borussia iz Dortmunda teško će zadržati sjajnog Marokanca Achrafa Hakimija, pa je njemački div već započeo potragu za njegovim nasljednikom. Milioneri mogu dobiti novo pojačanje bez plaćanja i jednog eura odštete.

Borussia iz Dortmunda želi zadržati izvrsnog marokanskog beka Achrafa Hakimija u svojim redovima, ali to će biti teško jer su i matičnom klubu Hakimija, Real Madridu svjesni izvanrednog napretka koji je Hakimi postigao od prelaska na posudbu u Njemačku. Na Hakimija ozbiljno računaju u Madridu u kojem vide dugogodišnjeg nasljednika Danija Carvajala, pa je Dortmund zapravo primoran na pronalazak odgovarajuće zamjene na tržištu.

De Bruyne nema dilemu, zvijezda Redsa je broj 1 ove sezone!

Tuttomercato izvještava da je Dortmund novog beka pronašao u belgijskom reprezentativcu Thomasu Meunieru, koji vjerojatno neće produžiti ugovor s Paris Saint Germainom. Dobar razlog zašto usmjeriti snage prema 28-godišnjem Meunieru je definitivno to što Dortmund zbog isteka ugovora ne bi trebao platiti ni euro odštete za njegove usluge.

Meunier već četiri godine nosi dres Parisa a do sada je upisao 128 nastupa i postigao 13 golova. Što se tiče Hakimija, Bayern je također pokazao interes ali teško je da se Real tako lako odrekne svog dragulja.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!