NaslovnicaVijestiDouglas Costa: "Cristiano Ronaldo nije najbolj igrač Juventusa"

Douglas Costa: “Cristiano Ronaldo nije najbolj igrač Juventusa”

Brazilska zvijezda Douglas Costa, sa svojom izjavom o tome tko je najbolji član momčadi torinskog Juventusa, sigurno neće popraviti svoj odnos s Portugalcem Cristianom Ronaldom.

Cristiano Ronaldo

Brazilska superzvijezda Douglas Costa objavio je na Instagramu brojne aktualne afere u redovima Torina Juventusa a pratiocu su najviše iznenađeni njegovim odgovorom na pitanje koji je nogometaš Stare Dameo njemu najbolji. Ako se čini da su svi suigrači odgovor Cristiana Ronalda shvatili zdravo za gotovo, Costa je odabrao drugog nogometaša i, vjerojatno, na ovaj način uvrijedio petorostrukog osvajača Zlatne lopte.

Transfer glasine: Chelsea kupuje u Francuskoj, tri velike zvijezde napuštaju Real, Barca novog napadača pronašla u Bundesligi

“Smatram Paula Dybalu najboljim suigračem. Cristiano Ronaldo je odmah iza njega. Dakle, on je za mene najbolji. I još jednom naglašavam, on je najbolji suigrač za mene, najviše mi pomogne da dostignem svoj maksimum tokom meča.”, odgovorio je Douglas Costa.

Costa je u Juventusu od 2017. godine i upisao je 62 nastupa i postigao 4 gola.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!