NaslovnicaVijesti​​Dvije Barcelonine zvijezde ostaju, sklopljen posao vrijedan 55 milijuna eura

​​Dvije Barcelonine zvijezde ostaju, sklopljen posao vrijedan 55 milijuna eura

Navijači Barcelone s nestrpljenjem očekuju sljedeći tjedan, a prema najavama španjolskih medija klub bi trebao završiti tri velika posla koja su od velike važnosti za budućnost momčadi.

Naime, katalonski Mundo Deportivo tvrdi da je krilni igrač Barcelone Ousmane Dembele dogovorio produljenje suradnje s klubom nakon što je prihvatio 40 posto slabiju ponudu za novi ugovor od one koju je odbio u prosincu prošle godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Dembele bi trebao potpisati dvogodišnji ugovor, a trener Xavi je inzistirao na njegovom ostanku navodeći ga kao najvažnijeg igrača u momčadi.

Klub je izgleda odustao i od prodaje Frenkieja De Jonga Manchester Unitedu. Nizozemac će navjerojatnije ostati u klubu i sljedeće sezone. Barcelona je također na pragu potpisa velikog pojačanja za sljedeću sezonu.

Prema najavama koje su se pojavile posljednjih sati, klub će platiti 55 milijuna eura plus 10 milijuna eura bonusa za Leedsovog krilnog napadača Raphinhu, te da će pobijediti Chelsea i Arsenal koji su se također borili za potpis ovog okretnog igrača.

Brazilac je još u ožujku dogovorio osobne uvjete i ostalo je samo da se Barcelona i Leeds dogovore, no u cijelu se priču uključio Chelsea koji je za ovog igrača poslao 60 milijuna eura, što je bila cifra koju je Leeds prihvatio.

Ipak, na kraju će svakako presuditi njegova želja da karijeru nastavi u Barceloni.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!