NaslovnicaVijestiEden Hazard se vraća u Premier ligu, ali ne u Chelsea!

Eden Hazard se vraća u Premier ligu, ali ne u Chelsea!

Eden Hazard mora potpisati za momčad koja bi ga učinila važnim, a Newcastle bi bio idealna destinacija nakon neuspjeha u Real Madridu.

Eden Hazard se vraća

To je izjavila bivša belgijska zvijezda Marc Degryse, koji vjeruje da Hazardu treba ‘novi poticaj u karijeri’ nakon nesretnog boravka u Madridu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Hazardova karijera u Madridu otežana je raznim ozljedama od njegovog početnog transfera iz Chelseaja od 89 milijuna funti 2019. godine.

30-godišnji belgijski krilni napadač, koji ima ugovor s Madridom 2024. godine, upisao je jednu asistenciju u 10 nastupa u La Ligi ove sezone.

Hazarda se povezivalo s prelaskom u Newcastle nakon što ih je preuzela fondacija za javna ulaganja Saudijske Arabije.

Degryse je sada pozvao svog sunarodnjaka da napusti Madrid i podržao ga da pređe u Newcastle u Premier ligi.

“Hazard u siječnju mora otići u momčad u kojoj računaju na njega, gdje se osjećati važnim”, rekao je za Het Laatste Nieuws.

“Newcastle je idealan. Tamo će biti važan igrač. Ako uspije zadržati Newcastle u Premier ligi, to bi moglo dati novi poticaj njegovoj karijeri.”

Newcastle je na 19. mjestu sa istim brojem bodova kao i 20. plasirani Norwich City, dok imaju pet bodova manje od sigurne zone.

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio što mu je Pep Guardiola rekao nakon utakmice

0
Nakon dramatične utakmice i serije penala u Manchesteru, Real Madrid se izborio za prolazak u polufinale Lige prvaka, pridruživši se PSG-u, Borussiji i Bayernu. "Ovakva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!