NaslovnicaVijestiEdin Džeko napušta Inter, ali prema tvrdnjama Francuza ostaje u Seriji A

Edin Džeko napušta Inter, ali prema tvrdnjama Francuza ostaje u Seriji A

Prema pisanju uglednih francuskih medija, Monza je iskazala interes za dovođenje Edina Džeke, kojem ugovor s Interom ističe 30. lipnja.

Kako se spomenuti datum bliži, popis imena potencijalnih Džekinih destinacija postaje sve veći. Sada mu je pridodana i talijanska Monza, barem prema tvrdnjama francuskog Footmercata.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Nakon neuspjeha u pokušaju dovođenja Zlatana Ibrahimovića, koji je objavio oproštaj od nogometa, uprava ove ekipe sada razmatra druge opcije, uključujući i angažman bh. reprezentativca.

Mediji smatraju da je temelj za to izuzetno dobar odnos između Džeke i Adriana Gallianija, prvog čovjeka kluba iz predgrađa Milana.

Monza je debitantsku sezonu u Serie A završila na 11. poziciji, a Džeku i Inter očekuje finale Lige prvaka protiv Manchester Cityja 10. lipnja u Istanbulu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!