NaslovnicaVijestiEdin Džeko potpisuje za Bayern?

Edin Džeko potpisuje za Bayern?

Nakon što je Robert Lewandowski ljetos otišao u Barcelonu, Bayern je u sezonu krenuo bez pravog središnjeg napadača, što im predstavlja veliki problem. Kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko spominje se kao jedno od rješenja.

Bayernov počasni predsjednik Uli Hoeness ponovno je pokrenuo debatu o napadačima u Bayernu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Jedno je sigurno, mislim da nam nedostaje klasična ‘devetka’. Bila je teška odluka odreći se Lewandowskog, uz rizik da ne postignemo određene golove”, rekao je Hoennes.

Harry Kane već se tjednima spominje kao moguća akvizicija ako napadač Tottenhama ne produži ugovor s engleskim klubom. Uz brojne vrhunske igrače poput Dušana Vlahovića iz Juventusa, utjecajni njemački Bild sada u igru ​​uvodi i Džeku.

36-godišnji napadač igrao je za Wolfsburg od 2007. do 2011. godine te je u tom razdoblju postao njemački prvak (2009.) i najbolji strijelac lige (22 gola), a potom je igrao za Manchester City, Romu i Inter.

Džeko je u milanski klub stigao u ljeto 2021. godine. Ove je sezone u prvenstvu upisao tri pogotka i dvije asistencije, a u Ligi prvaka ima gol i asistenciju. Njegov ugovor s Interom istječe u srpnju 2023. godine.

Prema Bildu, iskusni napadač poput Džeke bio bi ozbiljna alternativa ako Bayern ne uspije dovesti trenutno prvoklasne napadače poput Kanea.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!