NaslovnicaVijestiEintracht Frankfurt: Nakon Hrvata ponovo Hrvat?

Eintracht Frankfurt: Nakon Hrvata ponovo Hrvat?

Nakon što je prije nekoliko sedmica zvanično objavljeno kako će dosadašnji trener Frankfurta i bivši selektor Hrvatske Niko Kovač preuzeti svoj nekadašnji kluba Bayern Munche, uprava Eintrachta krenula je u lov na novog stratega. U medijima se spominjalo nekoliko imena, a zadnje ime koje njemački mediji povezuju sa klupom Frankfurta dobro je poznato našoj javnosti.

Eintracht Frankfurt

Prema njemačkim medijima, bivši selektor Hrvatske reprezentacije Slaven Bilić najozbiljniji je kandidat za preuzimanje vodstva njemačkog prvoligaša Eintrachta iz Frankfurta, kojeg je do sada vodio Niko Kovač.

>> Predsjednik Napolija otkrio tko dolazi kao zamjena za Reinu ovog ljeta

Njemački Eintracht će tražiti novog trenera nakon završetka ove sezone, nakon što je već nekoliko tjedana poznato da će Niko Kovač napustiti svoju dosadašnju poziciju i preseliti se na klupu Bayern Munchena. Uprava kluba iz njemačke financijske prijestonice već traži njegovog nasljednika, a Sport1 izvještava da bi Eintracht u budućnosti ponovo mogao voditi  hrvatski strateg.

[su_bonus]

Riječ je o bivšem hrvatskom selektoru Slavenu Biliću, koji još uvijek čeka pravu ponudu nakon što je napustio klubu West Ham Uniteda.

“Slaven će morati sam donijeti odluku, u svakom slučaju spreman je za novi izazov, a ovog ljeta ponovno će imati klub”, izjavio je za medijie Slavenov brat Domagoj Bilić.

Bilić je dobro upoznat sa njemačkim nogometom, jer je u prošlosti tri godine nastupao kao igrač s velikim uspjehom u Bundesligi u zlatnom dobu ekipe Karlsruhea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!