NaslovnicaVijestiEl Clasico: Ko će biti bolji bez Messija i Ronalda?!

El Clasico: Ko će biti bolji bez Messija i Ronalda?!

Predstojeći El Clasico na Nou Campu bit će prvi nakon više od deset godina u kojem neće biti Lionela Messija ili Cristiano Ronalda. U nastavku teksta saznajte kako je Barca odigrala svoje El Clasice bez ključnog igrača od njegovoj debija 2004. godine.

Tradicionalni španjolski El Clasico bit će osiromašen sljedećeg tjedna za dva igrača koji su igrali glavnu ulogu u najvećoj nogometnoj utakmici na svijetu u posljednjih deset godina. Cristiano Ronaldo, koji je napustio Real Madrid prvi je koji je otišao, ali Lionel Messi je na jučerašnjem susretu protiv Seville doživio povredu ruke zbog koje će van terena izbivati tri sedmice.

>> NEVJEROVATNA GESTA: Iz Intera poslali sjajnu poruku Lionelu Messiju nakon što su saznali da neće igrati u srijedu!

El Clasico se tako našao u neobičnom položaju. Po prvi put od 2007., Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo neće igrati na ovoj utakmici, što će kultnom meču dvaju najvećih europskih klubova dati sasvim drugačiji izgled.

Barcelona bez Messija nije slavila

Lionel Messi je imao vrlo malo povreda u karijeri, a na El Clasicu je bio skoro da redovan sudionik, igrajući ukupno na 38 utakmica. Barcelona je slavila 17 puta, izgubila je 12 puta, a devet derbija završilo bez pobjednika. Messi se nije pojavio na El Clasicu samo dva puta od 2004. godine, kada je debitirao u dresu Barce, ali zanimljivo je da Barcelona još nije uspjela poraziti svog najvećeg suparnika bez Messija. Po prvi put u ekipi bez njega odigrali su El Clasico 2006. godine u meču u kojem su podijelili bodove (1: 1), a godinu dana kasnije ponovo bez Messija su izgubili 0:1.

[su_bonus]

Messi je Real Madridu postigao nevjerojatnih 26 golova, ali u zadnje vrijeme je u iznimnoj formi kada se susreću Real I barca, jer je postigao četiri gola u posljednjih pet susreta. Messi će tako završiti još jednu nevjerojatnu seriju jer je od 2007. odigrao sve mečeve protiv Reala, što znači da je nastupio na 35. uzastopnih El Clasica.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!