NaslovnicaVijestiEmre Can napušta Anfield, već odabrao novi klub!

Emre Can napušta Anfield, već odabrao novi klub!

Emre Can napušta Anfield na kraju sezone, uprkos želji Redsa da ga zadrže, a poznat je i novi klub njemačkog reprezentativca, kojem ističe ugovor na kraju sezone.

775030953MT00003_Liverpool_

Vezni nogometaš Liverpoola Emre Can konačno je prelomio i odlučio da potpiše petogodišnji ugovor sa Juventusom, prenose Tuttosport i Gazetta dello Sport.

Njemački reprezentativac posle višemjesečnog razmišljanja dao je potvrdan odgovor na ponudu prvaka Italije i prijeći će u Torino bez obeštećenja, jer mu na kraju sezone ističe ugovor sa klubom sa Anfielda.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Can će dobiti plaću od čak šest milijuna eura po sezoni i stati u red jednog od najplaćenijih u timu, uz Gonzala Higuaina (7,5 milijuna) i Paula Dybale (7 milijuna).

Takvim potezom odbacio je interesovanje Paris Saint-Germaina i Bayerna, i Liverpool je htio da ga zadrži, ali je 24-godišnji nogometaš je izabrao Juventus.

>> Transfer glasine: Ancelotti odbio nekadašnjeg prvaka svijeta, mladi veznjak Chelseaja na meti mnogih klubova, Richarlison napušta Watford

>> Barcelona se bori za 22-godišnjeg Španjolca sa Real Madridom: Katalonci u pregovorima sa klubom, kradu transfer metu Los Blancosima

Emre Can je nedavno izjavio kako se u ovome trenutku želi koncentrirati na obveze u Liverpoolu, ali Gazzetta tvrdi kako je posao između njega i Juvea već završen.

Juventus je vršio stalni pritisak za Cana da se opredijeli još prije Svjetskog prvenstva, a očito je da njemački reprezentativac vidi bolje izglede za sebe u Torinu, nego kod Kloppa.

[su_no1_for_tennis]

Navodno su u Juventusu bili iznervirani njegovim odugovlačenjem te mu je postavljen ultimatum. Zbog problema s leđima, Can u posljednje vrijeme nije igrao, a upitan mu je za sada i odlazak na Svjetsko prvenstvo. U Juventusu Cana očekuju njegovi kolege iz reprezentacije Sami Khedira i Benedikt Höwedes.

Juventus je nastavio da pravi odlične poslove i dovodi jako respektabilne nogometaše bez obeštećenja, kao što je to slučaj bio sa Andreom Pirlom, Paulom Pogbom, Samijem Khedirom, Danijem Alvesom, Patriceom Evrom…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!