NaslovnicaVijestiEnrique: Potrebni su nam svi igrači, ne samo njih 11

Enrique: Potrebni su nam svi igrači, ne samo njih 11

Barcelona je danas visokom pobjedom od 1-5 savladala Leganes u predgrađu Madrida i tako upisali svoju treću pobjedu u španjolskoj Primeri. Katalonci su na poluvrijeme otišli sa vodstvom od 3-0, a strijelci za Barcelonu bili su Messi, Suarez i Neymar.

Enrique

U drugom poluvremenu Messi postiže pogodak iz penala, a Rafinha desetak minuta kasnije postiže peti pogodak za ‘Blaugranu’. Konačan rezultat postavio je Gabriel sjajnim pogotkom u 80. minuti.

Trener Barcelone, Luis Enrique nakon pobjede bio je vidno zadovoljan, te dodao da mu se dopao stav njegovih igrača od samog početka meča.

“Bili smo motivisani za današnji susret. Mnogo mi se dopao stav mojih igrača od samog početka. Leganés nije mala ekipa i ovo je velika pobjeda kao i svaka druga do sad.”, riječi su Enriquea.

Enrique je svjestan da su tri štopera u obrani mogla stvoriti problem, ali je zadovljan jer je na kraju sve prošlo bez problema.

“Danas smo morali igrati u malo drugačijoj postavi, kako bismo stvorili više prostora u napadu. Uvijek moramo iskoristiti prazan prostor i stvoriti veliki broj situacija pred protivničkim golmanom. Istina je da je rizik igrati s tri štopera u odbrani, što je moglo stvoriti određene probleme u odbrani, ali su se i oni morali suočiti s našim napadačima, ali ipak je na kraju sve ispalo dobro.”

“I pored toga što imamo veliki broj igrača u našoj ekipi, uvijek nastojim svima dati određene minute na terenu, s obavezom za pobjedu. Da bismo izgurali dugu sezonu potrebni su nam svi igrači, njih 11 se ne može nositi sa svim.

Dotakao se i potpisivanja novog ugovora sa Barcelonom o čemu nije želio mnogo govoriti.

“Potpisivanje mog novog ugovora s Klubom? Trenutno sam fokusiran na utakmicu s Atléticom, ostalo ćemo vidjeti kada dođe vrijeme za to.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!