NaslovnicaVijestiEriksen se vraća profesionalnom nogometu, ali sa Interom je završio! Jedan velikan...

Eriksen se vraća profesionalnom nogometu, ali sa Interom je završio! Jedan velikan mu pruža novu šansu!

Christian Eriksen je rekao da ima namjeru da se vrati profesionalnom nogometu. Sjećamo se da se Eriksen srušio u prvom kolu Europskog prvenstva kada je Danska igrala protiv Finske, nakon čega je uslijedila borba za život.

Eriksen se vraća

Sva sreća Eriksen se na kraju uspio izvući, ali doktori su mu ugradili defibrilator koji kontroliše rad srca i savjetovali mu da se više ne bavi nogometom.

Zbog te naprave Eriksen više neće moći nastupati za Inter, a to je potvrdio i doktor talijanskog nogometnog saveza Franco Braconaro.

“Christian trenutno ne može igrati u Italiji. Jedini način da ponovo zaigra jeste da ukloni defibrilator, a to znači da mora biti potpuno zdrav i spreman da izađe na teren.”

Međutim, nakon što je sa Interom vjerojatno završio za sva vremena, Ajax se pojavio kao klub koji bi mu mogao pružiti šansu u ovom teškom periodu.

Nizozemski prvak u svojoj momčadi već ima nekoliko nogometaša sa srčanim manama, ali to sve na sreću funkcioniše tako da nas ne bi iznenadio i odlazak Eriksena u Erediviziju. Jedan od igrača koji ima problema sa srcem je također Daley Blind koji bez problema igra za klub.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!