NaslovnicaVijestiEriksenu nakon transfer bombe zapaljen dres, dva kluba ga smatraju izdajnikom

Eriksenu nakon transfer bombe zapaljen dres, dva kluba ga smatraju izdajnikom

Životna drama Christiana Eriksena dobila je divan rasplet prelaskom u Manchester United, ali nisu mu svi oprostili taj potez.

Godinu dana nakon srčanog zastoja, koji je zaprepastio svijet, Eriksen je iz Brentforda prešao u Manchester United, s kojim će potpisati trogodišnji ugovor. Pomoći će Crvenim vragovima u veznom redu i unijeti veću dimenziju u kreaciju igre.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ipak, neće mu svi oprostiti taj transfer. Najdublji trag ostavio je u Tottenhamu s kojim je igrao finale Lige prvaka i bio doprvak Engleske. Tako je na stranicama navijača Tottenhama objavljen video paljenja Eriksenovog dresa s brojem 23 koji je nosio u sjevernom Londonu.

Eriksen je nosio dres Tottenhama od 2013. do 2020. i tamo je stekao nogometno ime, postavši jedan od najboljih playmakera na svijetu. No, u ovom klubu očito ga smatraju izdajnikom jer je prešao u rivala u borbi za visok plasman u engleskom nogometu.

S druge strane, u još jednoj momčadi ga smatraju “izdajnikom”. Riječ je o Brentfordu koji ulazi u drugu uzastopnu sezonu u engleskoj eliti.

Naime, Brentford je Eriksenu dao priliku kad nitko drugi nije. Postali su prvi klub Danca nakon srčanog zastoja, a on im se odužio dobrim igrama na terenu. Nakon što mu je istekao polugodišnji ugovor s Brentfordom, imao je ponudu za nastavak suradnje, ali je odlučio napustiti klub. Stoga su ga brojni obožavatelji prozivali na društvenim mrežama.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!