NaslovnicaVijestiErling Haaland donio odluku: Evo gdje želi igrati sljedeće sezone!

Erling Haaland donio odluku: Evo gdje želi igrati sljedeće sezone!

Novo izvješće navodi da je Erling Haaland već odlučio gdje želi igrati sljedeće sezone. Napadač Borussije Dortmund vjerojatno će biti dostupan za samo 75 milijuna eura (63 milijuna funti) sljedećeg ljeta, zbog otpusne klauzule u njegovom trenutnom ugovoru.

Ovo će izazvati veliku zainteresiranost klubova širom svijeta za potpis Norvežanina, koji je zabio 70 golova u 69 nastupa otkako je prešao na Westfalenstadion u siječnju 2020.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, prema Goalu, smatra se da će Real Madrid biti Haalandova željena destinacija ako ipak napusti Dortmund 2022. godine.

Goal tvrdi da je napadač svojim bližnjim rekao da mu je prelazak u Madrid najbolja opcija, iako se konačna odluka o njegovoj budućnosti tek treba donijeti.

I Manchester City i Liverpool posljednjih su mjeseci povezani s 21-godišnjakom, dok je Chelsea također bio zainteresiran prošlog ljeta prije nego što je odlučio potpisati ugovor s Romeluom Lukakuom.

Ozljede su ozbiljno ograničile Haalandovu minutažu ove sezone, budući da je napadač igrao samo 10 puta pod vodstvom Marca Rosea.

Očekuje se da će se vratiti u akciju prije zimske pauze u Njemačkoj, što bi bio veliki poticaj za BVB-ove težnje za naslovom u Bundesligi.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!