NaslovnicaVijestiErling Haaland otkrio savjet koji mu je promijenio život: "Dobio sam savjet...

Erling Haaland otkrio savjet koji mu je promijenio život: “Dobio sam savjet od seljaka”

Norveški reprezentativac Erling Haaland je jedan od najboljih nogometaša na svijetu u ovom trenutku i igrač je pred kojim je ugovor karijere. Dobit će milijune eura nakon što napusti Borussiju Dortmund i ostvari transfer u ligu u koju bude želio, jer se javilo mnoštvo velikana iz raznih europskih liga, koji bi ga željeli dovesti.

Napadač Borussije Dortmund je već godinama bio zaista fenomanalan igrač, a kvalitetu je pokazao u Bundesligi u kojoj je postigao 80 golova u 82 utakmice uz 21 asistenciju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, tek je započeo svoju karijeru i još uvijek mu je 21 godina, a do sada je postigao 128 golova za klubove u kojima je nastupao.

Za reprezentaciju Norveške je postigao 13 golova u 16 odigranih utakmica. Nakon utakmice protiv Armenije u utorak u kojoj je postigao dva gola i asistenciju napisao je poruku na Twitteru: “Prije nekoliko godina sam dobio savjet od seljaka. Rekao mi je pričaj nogama i sve će ostalo biti uredu. Rekao sam dobro i otišao.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!