NaslovnicaVijestiEvo gdje gledati ždrijeb Svjetskog prvenstva!

Evo gdje gledati ždrijeb Svjetskog prvenstva!

Ždrijeb Svjetskog prvenstva će se održati danas u 18 sati. Hrvatska reprezentacija se nalazi u drugoj jakosnoj skupini i ne može izvući Nizozemsku, Meksiko, Dansku, SAD, Njemačku, Urugvaj i Švicarsku.

Pravila su jednostavna, a treba naglasiti da će domaćin Katar, koji je u prvoj jakosnoj skupini, automatski dobiti poziciju A1, a sve ostale reprezentacije će se izvlačiti iz bubnja.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Reprezentacije iz iste konfederacije ne mogu biti u istoj skupini, a isto vrijedi i za europske reprezentacije budući da ih je u ždrijebu čak 13. To znači d aće u pet od osam skupina biti po dvije europske reprezentacije.

U trenutku izvlačenja ćemo znati 29 od 32 sudionika SP-a, a preostala tri dobit ćemo iz doigravanja. Za mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru će se boriti Kostarika i Novi Zeland, te Peru i pobjednik u duelu između UAE-a i Australije. U Europi još Vels čeka boljeg iz duela Škotske i Ukrajine.

Prijenos možete pratiti na HRT-u 2 u 17.35 sati.

Jakosne skupine ždrijeba:

Prva: Katar, Brazil, Belgija, Francuska, Argentina, Engleska, Španjolska, Portugal

Druga: Meksiko, Nizozemska, Danska, Njemačka, SAD, Urugvaj, Švicarska, HRVATSKA

Treća: Senegal, Iran, Japan, Maroko, Srbija, Poljska, Južna Koreja, Tunis

Četvrta: Kamerun, Kanada, Ekvador, Saudijska Arabija, Gana, Wales/Škotska/Ukrajina, Kostarika/Novi Zeland, Peru/UAE/Australija

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!