NaslovnicaVijestiEvo kako bi mogla izgledati prva postava Newcastlea sa novim vlasnicima!

Evo kako bi mogla izgledati prva postava Newcastlea sa novim vlasnicima!

S obzirom na to da je potvrđeno preuzimanje Newcastlea, mediji širom svijeta su počeli nagađati kako će izgledati njihova prva postava pod novim bogatim vlasnicima.

Jučer je završena velika prodaja kluba, nakon što je Fondacija iz Saudijske Arabije teška 320 milijardi funti kupila klub iz Premier lige za nešto više od 300 milijuna funti od Mikea Ashleya.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sada novi vlasnici imaju oko 80% vlasništva kluba i njihova riječ će biti glavna na stadionu St. James Park. Mediji su već počeli nagađati koga bi Svrake mogle dovesti u siječnju i kako bi mogao izgledati novi Newcastle.

Navodno je jedino sigurno mjesto Saint-Maximina u napadu, s obzirom na njegovu popularnost u klubu i niz impresivnih nastupa koji će osvijetliti inače mračan početak sezone.

Međutim, The Sun vjeruje da će još nekoliko igrača za početak zadržati svoju poziciju u prvoj postavi Newcastlea. Jamal Lascelles bi također trebao biti jedan od njih u obrani, dok je i Joe Willock ostavio veliki dojam od dolaska u klub iz Arsenala i igrač je sa sjajnim potencijalom za budućnost.

Callum Wilson je prosječno postigao gotovo po gol u svakoj drugoj utakmici sa 14 golova u 31 utakmici za Svrake do sada, pa će vjerojatno i on ostati u klubu za početak.

Sean Longstaff je još jedan ljubimac na St. James Parku, tako da se očekuje da će i on biti u ovoj momčadi barem do kraja sezone, zajedno sa Willockom i veznjakom engleske reprezentacije Judeom Bellinghamom.

18-godišnjaka sve kladionice vide u Newcastleu u narednom periodu, a pored njega predviđaju i ponude za Mohameda Salaha, Paula Pogbu, Raheema Sterlinga, Erlinga Haalanda ili Kyliana Mbappea, barem jednog od spomenutih. Ovo vas ne treba iznenaditi, događale su se i čudnije stvari. Primjer je Messi za kojeg nitko nije vjerovao da će otići iz Barcelone, pa se i to dogodilo.

Mediji smatraju kako će Newcastle u narednom periodu također dovesti novog vratara Španjolske Unaija Simona iz Atletico Madrida. Sa tržišnom vrijednošću od 18 milijuna funti i tek 24 godine, to bi mogao biti vrlo dobro potrošen novac.

Kad smo već kod Atletico Madrida, Kieran Trippier je ranije bio povezan sa povratom u Premier ligu, a sada bi mogao doći u iskušenje da pristane na to ako novi vlasnici Newcastlea dođu sa ponudom.

Arthur Theate je predviđen za lijevog beka, dok 21-godišnji Belgijanac lijepo napreduje na posudbi u Bologni, a također je bio uključen u reprezentaciju u njihovom okršaju sa Francuskom.

Također bi mogao biti ostvaren dogovor sa Barcelonom za Ousmane Demebelea, s obzirom da mu ugovor istječe sljedećeg ljeta, a svi znamo da je Barca u velikim finansijskim problemima i da im je novac prijeko potreban.

Što god se dogodilo, bit će zaista zanimljivo vidjeti koga će nova hijerarhija Newcastlea dovesti u prijelaznom roku.

Newcastle

Simón; Trippier, Lascelles, Theate, Lewis; Bellingham, Longstaff, Willock; Dembélé, Wilson, Saint-Maximin

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!