NaslovnicaVijestiEvo kako će izgledati sastav Dinama protiv Viktorije Plzen večeras!

Evo kako će izgledati sastav Dinama protiv Viktorije Plzen večeras!

Večeras s početkom u 18:45, Dinamo se suočava s izazovom gostovanja kod Viktorije Plzen u četvrtom kolu skupine C Konferencijske lige. Unatoč očekivanjima za visok broj bodova u skupini, Dinamo je nakon tri odigrane utakmice stekao samo tri boda, isto koliko su osvojili i Ballkani i Astana.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Osiguravanje pobjede bio bi značajan korak prema ulasku u nokaut-fazu Lige prvaka, iako bi u sadašnjim uvjetima Dinama to gotovo bilo iznenađenje. Ostvarivanje barem jednog boda ne bi bilo loše, budući da čak i s porazom, Dinamo još uvijek ima realne izglede za prolazak skupine. Trenutno u Dinamu vladaju takvi izazovni uvjeti da se razmatraju čak i najnepovoljnije mogućnosti.

U posljednje dvije utakmice, ekipa pod Jakirovićevim vođstvom pokazala je znakove poboljšanja u igri, posebice u Varaždinu, gdje se očekivalo da će imati značajnu prednost od dva ili čak tri gola razlike, ali su na kraju morali spašavati rezultat u sudačkoj nadoknadi. Za sadašnji Dinamo, istinski nema lakih utakmica.

Svaka utakmica je izazovna, obiluje dramom, a rijetko koja ekipa predstavlja siguran izvor od tri boda protiv Dinama. Viktoria Plzen definitivno ne spada u tu kategoriju, budući da se pokazala kao dobro organizirana momčad tijekom posljednjeg susreta na Maksimiru. Ipak, njihova nedavna promjenjiva forma čini ih nepredvidivima.

Sergej Jakirović neće trošiti previše vremena na to, jer suočava se s dovoljno izazova unutar vlastite svlačionice, pogotovo s izostankom Brune Petkovića, čiji se nedostatak osjeća čak i izvan granica Hrvatske. Vodeći igrač Dinama još uvijek se oporavlja od ozljede, te su mali izgledi da će biti spreman za nastup čak i u nedjelju na Rujevici.

Pozitivna vijest je što se Robert Ljubičić uspješno oporavio od viroze te će gotovo sigurno biti u startnoj postavi večeras, iako je trenutno teško predvidjeti tko će biti u početnoj postavi Dinama. Vraćanje Theophile-Catherinea je velika prednost, no nažalost, Francuz nije registriran za europska natjecanja.

U njegovoj odsutnosti, stopersku poziciju vjerojatno će preuzeti Stefan Ristovski, a to znači da će Sadegh Moharrami vjerojatno zauzeti njegovo mjesto na desnom beku. Ove sezone, igra Iranca varira, nikad nije konstantna, što čini teško predvidjeti njegovu igru, no trenutno boljih opcija nažalost nema.

Postoji mogućnost da Boško Šutalo zaigra na poziciji stopera, ali Jakirović preferira zadržati Ristovskog zbog trenutne stabilnosti na toj poziciji. Srednji red će zadržati isti sastav kao i do sada, uključujući Mišića, Bulata i Baturina, dok će Gabriel Vidović biti na klupi kao rezerva.

Ovo postavlja pitanje lijevog krila, problematične pozicije u Dinamu tijekom cijele sezone. U ovom susretu, vjerojatno će zaigrati Dario Špikić, sposoban za igru na obje strane terena, budući da je Luka Menalo ostao u Zagrebu kao višak za ovu utakmicu.

Uobičajeno bi Mahir Emreli konkurirao za jedno od krilnih mjesta, no ovaj put će on biti na poziciji napadača. Na desnom krilu, fiksno je smješten Takuro Kaneko, igrač koji je u posljednje dvije utakmice potpuno proradio te je trenutno najopasniji igrač Dinama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!