NaslovnicaVijestiEvo kako je bijesni Pochettino prokomentirao poraz na Emiratesu

Evo kako je bijesni Pochettino prokomentirao poraz na Emiratesu

Arsenal je pobijedio Tottenham na Emiratesu 2:0 u londonskom derbiju 12. kola Premier lige, a bijesni Pochettino imao je šta da kaže poslije poraza.

bijesni Pochettino

Oba gola Gunnersi su postigli u prvom poluvremenu. Prvi je postigao Shkodran Mustafi u 34. minutu, a drigi Alexis Sanchez u 41. minutu. Nakon ovog susreta Arsenal zauzima petu poziciju na tablici s 22 osvojena boda, Tottenham je na trećem mjestu s 23 bodova.

[su_premierleague]

Pitanje pobjednika riješeno je u prvoj polovici. Arsenal je djelovao bolje na terenu i uspio iskoristiti svoje šanse. Tottenham je prijetio, ali bez prave završnice.

“Topnici” su poveli u 34. minutu. Možda i najbolji akter meča Mesut Ozil je uputio sjajan centaršut iz prekida, odličan u skoku je bio Shkodran Mustafi i smjestio je loptu u mrežu. Postoji sumnja da se Mustafi u trenutku centaršuta nalazio u zaleđu, Međutim, zastavica nije podignuta i pogodak je priznat.

ŠOK ZA BARCU: Suspendovat ćemo Camp Nou ukoliko navijači nastave to da rade!

Jurgen Klopp: Coutinho može napustiti Liverpool ali samo pod jednim uslovom

Sedam minuta kasnije, Lacazette je pomogao Sanchezu, koji je uspio sprovesti loptu u vratarov bliži ugao.

U drugoj polovici susreta mreže su mirovale. Obje momčadi su stvorile nekoliko šansi, međutim, nije bilo promjene rezultata.

“Kod prvoga gola uopće nije trebao biti slobodan udarac, a i mislim da je Mustafi bio u zaleđu,” rekao je Pochettino za Sky Sports.

“Kod prvog gola je bilo očito zaleđe, a kod drugoga možda. Ali u ovakvoj utakmici kada igraš protiv momčadi u top šest kao što je Arsenal, mali detalji promijene utakmicu i donesu prednost jednoj momčadi.”

“To me razočara u nogometu. Ali moramo prihvatiti da su nekada stvari protiv tebe”, dodao je menadžer Tottenhama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!