NaslovnicaVijestiEvo koliko bodova Leverkusenu treba za titulu!

Evo koliko bodova Leverkusenu treba za titulu!

Uzbudljiva utrka za naslov prvaka Bundeslige nastavlja se s neočekivanim preokretima, a jedan od najvećih iznenađenja sezone je neizbježno približavanje Bayera Leverkusena naslovu njemačkog prvaka. Dok Bayern München doživljava novi kiks, Leverkusen sve više djeluje kao tim koji će konačno prekinuti bavarsku dominaciju.

Minhenski Bayern je sinoć upisao još jedan neuspjeh u Bundesligi, ostavljajući sve veći jaz između sebe i naslova. Sa sedam bodova manje od Leverkusena, Bavarci su sada suočeni s izazovom da nadoknade zaostatak u preostalih deset utakmica. No, situacija postaje još ozbiljnija s obzirom na to da Leverkusen ima i utakmicu manje.

Čak i ako Bayern uspije pobijediti svih preostalih deset utakmica, osvojit će ukupno 84 boda na kraju sezone. Međutim, Bayer Leverkusen bi u tom scenariju trebao osvojiti još 24 boda od preostalih 33 u igri. To znači da Leverkusen treba pobijediti još osam utakmica, a može si priuštiti i tri poraza, pod uvjetom da Bayern ostvari maksimalan rezultat.

Analizirajući trenutnu situaciju, čini se da je Bayer Leverkusen već sada na pragu povijesne titule. S obzirom na trenutačni jaz i preostale utakmice, put do naslova izgleda otvorenije nego ikada prije. Ovaj potencijalni uspjeh bio bi prvi put u historiji kluba da osvoje naslov prvaka Njemačke, čime bi napravili nezaboravan trenutak za svoje navijače.

Leverkusenova izvanredna forma, potpomognuta nizom neuspjeha Bavaraca, stvara uzbudljivu dinamiku u završnici Bundeslige. Hoće li Leverkusen održati ovaj ritam i zakoračiti u povijest njemačkog nogometa, ili će Bayern pronaći način da se vrati u utrku za naslovom, ostaje vidjeti. Jedno je sigurno – ljubitelji nogometa imat će priliku svjedočiti neizvjesnom završetku sezone koja bi mogla značiti kraj dugogodišnje dominacije jednog od najvećih njemačkih klubova.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!