NaslovnicaVijestiEvo koliko će novca zaraditi Real Madrid od ispadanja Barce, Atletica i...

Evo koliko će novca zaraditi Real Madrid od ispadanja Barce, Atletica i Seville

Barcelona je jučer izgubila od Bayerna na domaćem terenu sa 3-0, a Atletico Madrid remizirao 2-2 sa Bayer Leverkusenom, te su oba kluba ispala iz Lige prvaka. Dan prije je i Sevilla izgubila sve šanse za prolazak u osminu finala, pa je jedini španjolski klub u nokaut fazi ove sezone Real Madrid.

Španjolski prvak je izgubio od Leipziga, ali je prolazak u osminu osigurao remijem Celtica i Shakhtara. Real Madrid je prošle sezone od Lige prvaka zaradio ukupno 116 milijuna eura, dok su španjolski klubovi podijelili 57 od ukupno 300 milijuna eura.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kraljevski klub je od toga dobio 11.2 milijuna eura kao prvak La Lige, a ostali španjolski klubovi koji su igrali u Ligi prvaka su podijelili ostatak.

Los Blancosi će ove sezone zaraditi 8.6 milijuna više nego prošle sezone, jer taj iznos nema tko dijeliti u nokaut fazi, a ako dođu do finala, Realova zarada će biti ukupno 11.7 milijuna eura veća nego prošle sezone.

Tako bi Real Madrid ove sezone mogao zaraditi gotovo 30 milijuna eura od marketinškog poola u Ligi prvaka. Sa tim iznosom idu i nagrade za osvojene bodove, prolazak u nokaut fazu, te eventualni ulazak u finale ili osvajanje natjecanja.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!