NaslovnicaVijestiEvo šta je Emery rekao nakon ispadanja iz Lige prvaka i o...

Evo šta je Emery rekao nakon ispadanja iz Lige prvaka i o svom statusu u klubu

Real Madrid slavio je i u drugoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a, a evo šta je nakon ispadanja iz Lige prvaka rekao Unai Emery, trener “svetaca”, koji je prokomentirao i svoj status u klubu.

Branitelj naslova stigao je u Pariz s dva gola prednosti i očuvao je lakše od očekivanog. Bez Modrića i Kroosa, usmjereni na kontranapade, uspjeli su otupiti domaćina oslabljenog neigranjem 222 milijuna eura plaćenog Neymara.

Bio je Real i opasniji protivnik, a drugu veliku priliku na utakmici, nastalu nakon akcije Asensija i Lucasa, u 51. minuti u mrežu je pospremio Ronaldo, upisavši svoj dvanaesti ovosezonski pogodak u najelitnijem klupskom natjecanju.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Temperamentni Verratti je u 66. minuti neopravdano burno reagirao na odluku Felixa Brycha, a njemački sudac ga je bez oklijevanja “nagradio” drugim žutim kartonom i poslao u svlačionicu.

Domaćin je u 71. minuti sretno, nakon karambola u petercu gostiju, došao do izjednačujućeg pogotka. Strijelac je bio Urugvajac Cavani.

Okrnjena obrana domaćina posustala je još jednom u 80. minuti. Sve je dileme riješio Brazilac Casemiro koji je dočekao odbijanac nakon neuspješno izvedene kontre i, uz dosta sreće, postavio konačni rezultat.

Trener nogometaša Paris Saint-Germaina Unai Emery rekao je nakon eliminacije od madridskog Reala u osmini finala Lige prvaka da ne razmišlja o budućnosti u klubu sa kojim mu ugovor ističe na kraju sezone.

PSG je još jednu sezonu izgubio šansu da se domogne titule prvaka Europe, što je ponovo pokrenulo pitanje smjene Emeryja koji je, prema pisanju francuskih medija, imao ultimatum.

“U ovom trenutku ne razmišljam o mom statusu. Real je bio bolji, htjeli smo više, ali nas je prvi gol sputao. Real je zaslužio da prođe, ispustili smo šansu u prvoj utakmici”, rekao je Emery za web-stranicu UEFA.

Emery je u PSG-u godinu i po dana, a najviše uspeha u karijeri imao u Sevilli sa kojom je tri puta uzastopno osvojio Ligu Europe, prije dolaska u Pariz. Prethodno je trenirao Spartak iz Moskve, Valenciju i Almeriju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!