NaslovnicaVijestiEvo šta je Ronaldo rekao Messiju poslije El Clasica!

Evo šta je Ronaldo rekao Messiju poslije El Clasica!

Barca je došla do uvjerljive pobjede u El Clasicu na Santiago Bernabeu, a španjolski mediji otkrili su šta je Ronaldo rekao Messiju poslije utakmice.

Barcelona je napravila gigantski korak na naslovu La Lige nakon uvjerljivog trijumfa nad najvećim rivalom Real Madridom u El Clasicu na Santiago Bernabeu (3:0).

Ronaldo nije uspio da se upiše u strijelce, iako je za to u prvom poluvremenu imao odličnu priliku, ali nesvojstveno za njega, nespretno je reagovao promašivši čitavu loptu u izglednoj situaciji. Postigao je i gol, ali koji je poništen zbog očiglednog zaleđa.

[su_watch_live_football]

Nakon toga, veliku priliku imao je i Benzema, ali pogodio je samo stativu nakon udarca glavom. Real je nesumnjivo bio nadmoćnija momčad u prvom poluvremenu, ali nisu uspjeli da to materijalizuju.

U nastavku igre Barca se konsolidovala, te stigla u vođstvo preko Suareza, kojeg je proigrao Roberto. Nakon igranja rukom Carvajala, sudac mu je pokazao izravan crveni karton te penal za Barcu, koji je sigurno realizirao Messi, da bi u poslednjem minutu sudačke nadoknade, Vidal postigao treći pogodak, nakon asistencije Messija.

Zidane prokomentirao težak poraz i objasnio zašto je Kovačić igrao od starta u El Clasicu

Lionel Messi nakon današnje utakmice pohvalio jednog igrača Real Madrida

Nakon utakmice, Ronaldo je razmijenio nekoliko riječi sa Messijem, djelimično pokrivajući usta rukama, kako bi sakrio razgovor od novinara i čuvenih španjolskih čitača sa usana.

Međutim, španjolski Don Balon otkrio je šta je Ronaldo rekao Messiju, te tvrdi da je Ronaldo rekao Argentincu da je Barcelona zasluženo slavila u njihovom okršaju.

Iako je nedavno osvojio svoju petu Zlatnu loptu, čime se izjednačio sa Messijem, ovaj put je morao da čestita najvećem rivalu i sportski prizna poraz. Messi je danas bio najbolji pojedinac u redovima Barce i najzaslužniji za visok trijumf gostiju.

I Diario Gol prenio je da je Ronaldo rekao Messiju da je Barcelona bila bolja momčad u El Clasicu, a da njegov tim nije uspio da pronađe svoj ritam.

Navodno, još mu je poručio da se Real neće predati u borbi za naslov, sve dok postoje matematičke šanse. “Kraljevski klub” sada zaostaje 14 bodova za Barcom, uz utakmicu manje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!