NaslovnicaVijestiEvo šta su navijači BiH poručili Prosinečkom!

Evo šta su navijači BiH poručili Prosinečkom!

Navijači BiH, popularni BH Fanaticosi, poslali su poruku dobrodošlice novom izborniku reprezentacije Bosne i Hercegovine, Robertu Prosinečkom.

navijači BiH

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

“Novi selektor je Robert Prosinečki. Prateći izvještaje i intervjue, radi se o velikom stručnjaku i treneru, da li je to tako, ostaje da se vidi u narednom periodu.

Onaj Robert kojeg se sjećamo sa fudbalskih terena, tj. kao igrača, definitivno spada u vrh svjetskog fudbala, ali kao trener – možda negdje blizu zlatne sredine.

[su_live_koeficijenti_v2]

Naravno kao navijači mi bi voljeli da nas demantuje, te da izbori EP, ali nećemo ga sada dizati u zvijzede da bi ga sutra osudili! Navijanje i podrška svim reprezentativnim selekcijama, naučila nas je da smanjimo očekivanja i onda smo vazda zadovoljni!

U svojoj bogatoj trenerskoj karijeri bio je pomoćnik HR reprezentacije 2006-2010; 2010-2012 Crvena Zvezda; 2012-2013 Kayserispor; 2014-2017 Azerbejdzan i sada BiH. Najveći uspjeh i jedini za sada je osvajanje Kupa Srbije sa Crvenom Zvezdom.

Transfer glasine: Kane IN – Modrić OUT, napadač Boce na meti engleskih velikana, Ibrahimović uskoro napušta United

Gdje sve ovo vodi?! Nećete vjerovati šta je uradio nogometaš Citya koji još nije ni debitovao u Premier ligi

Ovo su činjenice, sve ostalo je uljepšavanje. Svjesni smo činjenice da je Prosinečki jedan od najvećih igrača ikada sa ovih prostora i nadamo se da će sa BiH ostvariti trenerski uspjeh poput onoga što je kao igrač imao sa Crvenom Zvezdom.

Ne moraš nas kupovati sa pričom, učini to rezultatom, umorni smo od priča i obećanja, želimo rezultate, svjesni smo kvaliteta reprezentacije i (ne)kvaliteta ljudi u Savezu, a tebi Roberte sretno pa kako bude bude!”

Prve utakmice reprezentacija Bosne i Hercegovine sa novim izbornikom Robertom Prosinečkim odigraće krajem ovog mjeseca u Sjedinjenim Američkim Državama.

Prvo će 28. januara u Los Angelesu protivnik biti selekcija SAD-a, a tri dana poslije u San Antoniu zakazan je susret sa Meksikom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!