NaslovnicaVijestiEvo zašto su igrači Real Madrida nosili dres sa brojem 15 nakon...

Evo zašto su igrači Real Madrida nosili dres sa brojem 15 nakon pobjede protiv Bayerna!

Nogometaši Real Madrida su jučer izborili finale Lige prvaka nakon dramatičnog dvoboja protiv Bayerna. Unatoč rezultatu 2:2 u prvoj polufinalnoj utakmici, Real Madrid je kod kuće ostvario čudesan preokret u posljednjim trenucima susreta, pobjedivši njemačkog prvaka rezultatom 2:1. Alphons Davies je postigao gol za Bayern u 68. minuti, no preokret je nevjerojatno izveo Joselu svojim pogocima u 88. i 91. minuti.

U velikom slavlju na terenu njihovog stadiona, igrači Reala su proslavljali obučeni u dresove s brojem 15. Na mjestu gdje obično stoji prezime igrača, umjesto toga je pisalo “A por la”. Ovaj izraz se prevodi kao “za”, a broj 15 označava potencijalnu 15. titulu koju bi Realovi igrači mogli osvojiti 1. lipnja na Wembleyju, kada će igrati za trofej u Ligi prvaka protiv Borussije Dortmund.

Kroz svoju bogatu povijest, Real Madrid je čak 14 puta bio prvak u najelitnijem europskom natjecanju. Šest puta su slavili pod nazivom Kup prvaka, a od trenutka kada su klubovi počeli konkurirati za trofej pod nazivom Liga prvaka, dodali su još osam titula. Luka Modrić je osvojio pet titula. Ako Real Madrid osvoji 15. naslov, to će biti Modrićeva šesta titula u ovom natjecanju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!