NaslovnicaVijestiEvo zbog čega se Dalić ispričao Kramariću i ko mu je zamjerio...

Evo zbog čega se Dalić ispričao Kramariću i ko mu je zamjerio na tome

Zlatko Dalić, izbornik Hrvatske, ispričao se Andreju Kramariću nakon utakmice protiv Grčke u Ateni, što nije naišlo na odobravanje legendarnog trenera.

Hrvatska nogometna reprezentacija došla je do Svjetskog prvenstva Rusiji, pošto su odigrali utakmicu bez golova protiv Grčke u Ateni na Georgiosu Karaiskakisu u uzvratnoj utakmici doigravanja za SP.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Tim Zlatka Delića kontrolirao je vrlo nervoznu utakmicu, prožetu onim nepotrebnim prekidima koji postoje kada slabiji tim ima imperativ da napadne, te igra protiv protivnika i vremena.

Zlatko Dalić, izbornik Hrvatske, poslije utakmice je rekao: “Moram mu se ovim putem ispričati (Kramariću), jer svojim igrama u Ukrajini i protiv Grčke, u prvom dvoboju, zaslužio je priliku od prve minute. Međutim, morao sam ovako presložiti momčad’.

Evo što je Dalić odgovorio na pitanje hoće li ostati izbornik

Pogledajte nevjerojatan statistički detalj sa utakmice Grčke i Hrvatske!

“Rekao je Kramariću “izvini”. Što ćeš ti meni “izvini”? On mora biti apsolutni gospodar situacije, da odlučuje bez da nekomu kaže zašto je to tako. Šef mora biti apsolutni šef, samo tako može napraviti ono što očekujemo na Svjetskom prvenstvu”, rekao je Ćiro Blažević gostujući na N1 televiziji.

“Znam da mi je to moj šef Ćiro zamjerio. Trener se nema što ispričavati igračima, ja sam šef i odlučujem tko će igrati. Međutim, on je zaslužio moju ispriku jer je briljirao i nije zaslužio biti na klupi ovu utakmicu, ali zbog moje ideje i taktike ja sam ga stavio na klupu i osjetio potrebu ispričati mu se. To meni nije problem. Neću to čini svaki put, već samo kad to netko zaslužuje.”, rekao je Dalić u gostovanju na RTL televiziji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!