NaslovnicaVijestiPogledajte nevjerojatan statistički detalj sa utakmice Grčke i Hrvatske!

Pogledajte nevjerojatan statistički detalj sa utakmice Grčke i Hrvatske!

Grčka i Hrvatska remizirali su u uzvratnom susretu doigravanja za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. (0:0) a za oko zapada jedan nevjerojatan statistički detalj.

Grčka i Hrvatska odigrali su utakmicu bez golova u Pireju na stadionu Georgios Karaiskakis, nakon maksimirskih 4:1 za Hrvatsku, prije tri dana u Zagrebu.

[su_no1forfootball]

Grci nisu uspjeli da nadoknade veliki minus, greške iz prvog duela i ubjedljivog poraza u Zagrebu (4:1) su ih na kraju (pre)skupo koštale.

U uzvratu pred svojom publikom Grci nisu pokazali ništa što bi nagovijestilo bilo kakvo iznenađenje. Hrvati su igrali baš onoliko koliko im je trebalo, pogodili i stativu (Perišić u 43. minutu) i strpljivo sačuvali stečeno iz prve utakmice – 0:0.

Preko Grčke do Rusije: Hrvatska se kvalificirala na Svjetsko prvenstvo 2018

Otkriveno nakon čak 22 godine: Evo što je Ferguson rekao rekao Cantoni nakon kung-fu udarca

Doduše, domaćin jeste u 79. minutu zatresao mrežu, ali iz dubokog zaleđa. Uz gol Sokratisa u prvoj utakmici, to je bilo praktično sve što su Grci pokazali, što je ipak premalo da bi se našli na najvećoj nogometnoj smotri.

Hrvatska je došla da sačuva stečenu prednost iz Zagreba, i uspjela je u tome, bez većih poteškoća.

Definitivno mnogo manje sadržajna utakmice od one prije tri dana, kada smo vidjeli čak četiri gola, da bismo večeras vidjeli samo jedan udarac u okvir gola, koji je uputila Grčka!

[su_bet365_app]

Nevjerojatan statistički detalj, a nestvarno djeluje da reprezentativci Hrvatske nisu niti jednom uspjeli da šutnu u okvir gola Orestisa Karnezisa, koji je u Zagrebu kapitulirao četiri puta.

Doduše, Hrvatska je ukupno imala veći broj udaraca (5:6), naravno, sve van okvira gola. Evidentno je da su bili daleko ispod svog nivoa, no ključni cilj je ispunjen, i to je jedino što je važno – plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!