NaslovnicaVijestiEvropo pripremi se: Dolazi Rayan Cherki!

Evropo pripremi se: Dolazi Rayan Cherki!

Neumorna proizvodnja vrhunskih igrača lansirala je novog bisera u Francuskoj. Sa svojih tek napunjenih 16 godina, Rayan Cherki je bio glavni igrač u pobjedi i plasmanu u Kupu.

Rayan Cherki. Zapamti te to ime. On je najnoviji biser u francuskom nogometu, koji sa svojim talentom očarava Francusku ali i Evropsku javnost. Cherki talent nesumnjivo ima i samo je pitanje vremena kada će krenuti  lov na njega. Jedva 16-godišnji veznjak Lyona dokazao je to u juniorskim selekcijama, a čak i prije nego što je navršio punoljetnost počeo se dokazivati u prvoj momčadi.

Transfer glasine: Messi zahtijeva vrhunsko pojačanje, Guardiola napušta PSG, Werner se seli u Englesku

Jučer je Cherki prvi put igrao u prvom sastavu Lyona i maksimalno iskoristio priliku u kup natjecanju. Zabio je dva gola u pobjedi Lyona protiv Nantesa.

Svojim nastupom Cherki, koji je već iskusio nekoliko minuta u Ligue 1, pa čak i Ligi prvaka, skrenuo je pažnju francuske javnosti i napunio naslove novina koji ga hvale punim ustima na sve strane.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!