NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Messi zahtijeva vrhunsko pojačanje, Guardiola napušta PSG, Werner se seli...

Transfer glasine: Messi zahtijeva vrhunsko pojačanje, Guardiola napušta PSG, Werner se seli u Englesku

Transfer rok je uveliko započeo i već smo mogli svjedočiti nekolicini zanimljivih transfera, što nam daje naznake da bi ovog januara mogli gledati veliki “shopping” najvećih evropskih klubova. Mnogi žele popuniti nedostatke u ekipama, a ljeto je daleko kako bi čekali ljetni transfer rok, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

De Bruyne otkrio

Lionel Messi preporučio je Barceloni da potpiše njegovo suigrača iz Argentine Sergija Aguera, prenosi Mirror. Novi šef Quique Setien očito je održao jedan-na-jedan sastanak sa Messijem nakon što ga je izdvojio sa strane na zadnjem treningu. Messi navodno vjeruje da bi Aguero bio savršena zamjena za Luisa Suareza, koji bi mogao propustiti cijelu sezonu.

Inzaghi o igri Lazija: Zaslužili smo svaki osvojeni bod, nema stajanja

Paris Saint-Germain spreman je ponuditi veliku ponudu menadžeru Manchester Cityja Pepu Guardioli, izvijestio je Express. Guardiola je nedavno potvrdio svoju vijernost Cityu rekavši da će “100 posto” biti u klubu sljedeće sezone. Vlasnici PSG-a žarko žele klub prebaciti na sljedeću razinu i vide Guardiolu kao čovjeka koji bi to mogao uraditi.

Liverpool je spreman biti suparnik Chelseaju u borbi za napadača od 60 milijuna funti  Tima Wernera, prenosi Mirror. Izvještava se kako su Plavci već započeli pregovore oko transfera, ali Liverpool također želi ovog napadača.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!