NaslovnicaVijestiFA donio odluku o kaznama za United i City za incidente na...

FA donio odluku o kaznama za United i City za incidente na Old Traffordu

Engleski nogometni savez (FA) donio je odluku o kaznama zbog incidenata koji su se dogodili nakon derbija između Uniteda i Citjya na Old Traffordu.

Engleski nogometni savez (FA) odlučio je da ne pokreće postupak protiv Manchester Uniteda i Manchester Cityja zbog incidenata koji su se dogodili nakon derbija na Old Traffordu.

Nakon što su pregledani svi dokazi oba kluba, FA je odlučio ne pokrenuti formalni postupak.

Incident se dogodio ispred svlačionice Cityja nakon što su pobijedili United 2:1 u utakmici koja se odigrala 10. prosinca.

[su_premierleague]

Po navodima britanskih medija, sukob je počeo zbog previše glasnog radovanja u svlačionici Cityja, a započeo ga je trener Uniteda Jose Mourinho koji se verbalno sukobio s vratarom gostujuće ekipe Edersonom Moraesom.

Strateg Uniteda je otišao u njihovu svlačionicu kako bi ih smirio, ali možete zamisliti na kakav je odgovor naišao. Suočen s nogometašima Citya, gdje je u glavnoj ulozi bio je vratar Ederson, su razmjenjivali teške riječi a kasnije kada su se Mourinhu pridružili i ostali nogometaši Uniteda, sve je izmaklo kontroli.

POSTAVE ZA EL CLASICO: Real u problemima, Barca jača nego ikad!

Transfer glasine: Defanzivac Juventusa napušta klub, Alexis definitivno napušta Arsenal u januaru, Lemar se seli u London

Ponavlja se slučaj Fabregas i Bellerin: Arsenal krade još jednog igrača iz Barcelone za “samo” 20 miliona eura

Mourinha su pogodili praznom bocom vode i gađali pakovanjem mlijeka, a engleski mediji izvještavaju kako su se nogometaši htjeli obračunati između sebe.

U ovom incidentu, lakše je ozlijeđen Mikel Arteta, nogometaš Arsenala.

[su_cashout]

Novinari su Guardiolu pitali da li su igrači previše slavili, na što je odlučno odgovorio: “Definitivno ne!” Jose Mourinho je rekao: “Jedino što mogu reći jest da je to pitanje različitosti – različitost u ponašanju, u obrazovanju. Samo to i ništa više. ”

FA je također naveo da trener Uniteda Jose Mourinho neće biti kažnjen zbog komentara u medijima prije derbija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!