NaslovnicaVijestiFabregas bez dlake na jeziku: Napustio sam Chelsea zbog jednog igrača koji...

Fabregas bez dlake na jeziku: Napustio sam Chelsea zbog jednog igrača koji je bio treneru kao sin

Španjolski veznjak Cesc Fabregas objasnio je s velikim cinizmom zašto je na zimu morao napustiti ekipu londonskog Chelseaja te se na iznenađenje mnogih preseliti u redove Monaca.

zamjena za Cesca

Španjolska zvijezda Cesc Fabregas bila je jedna od prvih velikih imena u redovima Chelsea, koja nije preživjela “revoluciju” pod vodstvom talijanskog trenera Maurizia Sarrija. Nogometaš, koji je bio među najzaslužnijim za naslov engleskog prvaka prije dvije godine, napustio je Englesku ove zime i preselio se u francuski Monaco. Nakon nekoliko mjeseci prilagodbe u novom okruženju, 31-godišnja španjolska zvijezda otvorio je dušu i otkrio što je glavni uzrok njegov odlazka iz Chelseaja.

DJECA ILI PROFESIONALCI? Evo zbog čega su se Lewandowski i Coman potukli na treningu!

“Bio sam član Chelsea i mogao sam produžiti ugovor s klubom. Novi trener je došao i sa njim je bio igrač koji je bio treneru kao sin”, rekao je Fabregas te je jasno da se sukobio s Brazilcem Jorginhom, koji je u ovoj sezoni zaista nezamjenjiv član Chelsea.

“Igrao sam sve manje i manje i takvo stanje nisam mogao prihvatiti. Želio sam igrati. Volim nogomet i kad sam igrao za Chelsea, uvijek sam bio sretan, a onda odjednom se to promjenilo iz ovog ili onog razloga te sam spakovao kofere i otišao.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!