NaslovnicaVijestiFabrizio Romano objavio: Antonio Conte je novi trener Napolija

Fabrizio Romano objavio: Antonio Conte je novi trener Napolija

Fabrizio Romano izvještava da je Antonio Conte postigao dogovor s Napolijem i postat će njihov trener od početka sljedeće sezone. Ugovor, koji će trajati do 2027. godine, obuhvaća godišnju plaću između osam i devet milijuna eura, čime će Conte postati najbolje plaćeni trener u Italiji, te će preteći dosadašnjeg lidera Simonea Inzaghiija, koji je zarađivao 5.5 milijuna eura godišnje.

Nakon osvajanja naslova talijanskog prvaka prošle sezone, Napoli je iznenadio mnoge zauzevši tek 10. mjesto ove sezone. Klub je prošao kroz turbulentno razdoblje s promjenom trenera tri puta. Luciano Spalletti, koji je vodio momčad prošle sezone, otišao je, a zamijenio ga je Rudi Garcia. No, Garcia je već u studenom zamijenjen Walterom Mazzarrijem, koji je potom dobio otkaz u veljači. Nakon toga, slovački izbornik Francesco Calzona privremeno je preuzeo vođenje momčadi.

TIP DANA – Finale Lige prvaka: Dortmund vs Real Madrid

Ovo će biti prvi trenerski angažman Antoniju Conteju nakon što je u ožujku prošle godine sporazumno okončao suradnju s Tottenhamom. Njegovo posljednje trenersko iskustvo u Italiji bilo je od 2019. do 2021. godine, kada je vodio Inter. Conte ima bogato iskustvo u osvajanju talijanskog prvenstva, s četiri titule, od kojih je tri puta slavio s Juventusom, a jednom s Interom.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!