NaslovnicaVijestiIZ UGLA NAVIJAČA: Kako su fanovi Liverpoola komentarisali odluku Kloppa da iz...

IZ UGLA NAVIJAČA: Kako su fanovi Liverpoola komentarisali odluku Kloppa da iz igre izvadi kapitena Hendersona

Liverpool će dočekati prvu reprezentativnu pauzu sa 12 poena koje su osvojili u svoje prve četiri utakmice u Premier ligi i na taj način pokazali da su uz City glavni kandidati za naslov.

Jordan Henderson

Jurgen Klopp osvojio je sva tri boda protiv Leicestera u subotu, zahvaljujući golovima iz prvog pouvremena Sadio Manea i Roberta Firmina.

Alissonova jvelika pogreška omogućila je Rachidu Ghezzalu da Leicester vrati u utakmicu ali Liverpool je izdržao do kraju, unatoč prilično lošoj izvedbi.

>> BIVŠA ZVIJEZDA REAL MADRIDA PRIZNALA: Nije me briga da li ću umrijeti siromašan!

Klopp je napravio jednu promjenu nakon pobjede Liverpoola nad Brightonom prošlog vikenda, a kapetan Jordan Henderson zamijenio je Naby Keitu u očetnoj postavi. što i nije bila najbolja odluka Kloppa.

Sigurno je to bila promjena koja je šokirala mnoge navijače Liverpoola s obzirom na početak koji ima Keita u Liverpoolu.  No to se osjetilo i na igri Liverpoola, Henderson je imao mnogo problema na King Power stadionu a na kraju ga je zamijenio Keita u preostalih 20 minuta.

[su_games]

U to vrijeme, Liverpool je vodio a domaća ekipa je tražila zaslužno izjednačenje. Međutim, nakon što je kapiten napustio teren i nakon što je Keita ušao u igru, Liverpool  je počeo da kontrolira igru.

Leicester nije uspio izjednačiti, a mnogi fanovi vjeruju da je to zbog Hendersonove zamjene, što su i potvrdili komentarima na twitteru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!