NaslovnicaVijestiFANTASTIČNA AUTOBIOGRAFIJA: Peter Crouch u svojoj knjizi otkrio nekoliko NEVJEROVATNIH i ŠOKANTNIH...

FANTASTIČNA AUTOBIOGRAFIJA: Peter Crouch u svojoj knjizi otkrio nekoliko NEVJEROVATNIH i ŠOKANTNIH činjenica iz njegove karijere!

Peter Crouch je pisao o suigraču koji je zaboravio da ima Porsche. Ali i o suigraču koji nije volio nogomet. Dotakao se naravno i “Cristianove ljepote”.

Peter Crouch jedan je od onih dobrih momaka u svijetu nogometa. Smiješan, otvoren, iskreno, a on može i primiti šalu na svoj račun.On je napisao knjigu o životu nogometaša u 21. stoljeću koja je sada i konačno ugledala svijetlo dana.

[su_bonus]

Na ovom putovanju, Crouch je komentarisaao mnogo poznatih lica. Neizostavan je i Jermaine Pennant s kojim je dijelio svlačionicu u Stokeu. Bilo je to nekoliko tjedana nakon Pennovog dolaska kada su pozali iz njegovog bivšeg Zaragoze. Zanimalo ih je da li on zna da još uvijek ima parkiran Porsche na gradskoj željezničkoj stanici. “Samo nogometaš može zaboraviti da ima Porsche. Pogotov jer je ovaj imao registarske oznake  P33NNT.”

>> Zinedine Zidane potvrdio: Vraća se trenerskom poslu!

Spomenuo je također Benoit Assou-Ekottoa, nogometaš koji uopšte ne voli  nogomet. „Nije da nije bio zainteresiran, zapravo on nije volio nogomet. U subotu u pola dva popodne nije imao pojma protiv koga igramo”.

[su_premierleague]

Naravno, također je posvetio nekoliko redova i Cristiano Ronaldu, za koje mu je rekao Rio Ferdinand. „Rio nam je rekao kako je Ronaldo stajao gol pred ogledalom, popravljaao frizuru i sebi govorio kako je lijep. Drugi nogometaši Uniteda su ga htjeli naljutiti i govorili su mu kako je Messi bolji nogometaš od njega, na što je samo slegnuo ramenima, nasmiješio se i odgovorio: Da, ali Messi nije tako lijep … ”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!