NaslovnicaVijestiFantastični Portugalac: Joao Felix postigao svoj prvi gol u Ligi prvaka i...

Fantastični Portugalac: Joao Felix postigao svoj prvi gol u Ligi prvaka i odmah ušao u historiju!

Portugalski čudo od djeteta, Joao Felix iza sebe ima novu fantastičnu i nezaboravnu noć, jer je postigao ​​svoj prvi pogodak u ovom natjecanju u Moskvi, što će mu u budućnosti vrlo vjerovatno postati normalna pojava.

Mladi Portugalac Joao Felix debitovao je u Ligi prvaka u dresu Benfice prošle sezone, a novu prekretnicu je doživio u dresu Atletica jer je postigao svoj prvi pogodak u ovom takmičenju moskovskoj Lokomotivi. Bio je to prvi gol Portugalca u ovom natjecanju u kojem će zasigurno u budućnosti imati istaknutu ulogu i tako opravdati epitet jednog od najtalentiranijih nogometaša u Europ.

Istodobno je već ušao u povijest Atletica, postajući najmlađi strijelac gola Atletica u Ligi prvaka.

Jedan od najboljih napadača ikada? Lewandowski zabija u ritmu Messija i Ronalda!

Do sada je rekord držao Sergio Aguero, koji je postigao gol u Ligi prvaka u dobi od 20 i 106 dana, a Joao Felix je značajno poboljšao njegovo postignuće postigavši ​​svoj prvi gol za Atletico u Ligi prvaka u dobi od 19 i 325 godina dana.

Joao Felix odlično se snalazi s pritiskom etikete jednog od najskupljih nogometaša svih vremena, jer je u devet utakmica u Atleticu već postigao tri gola i već je jedna od glavnih igrača ekipe.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!