NaslovnicaVijestiJedan od najboljih napadača ikada? Lewandowski zabija u ritmu Messija i Ronalda!

Jedan od najboljih napadača ikada? Lewandowski zabija u ritmu Messija i Ronalda!

Lionel Messi i Cristiano Ronaldo još uvijek nisu uhvatili pravi golgeterski ritam u novoj sezoni, ali zato s druge strane sjajni poljski napadač Robert Lewandowski postiže golove kao na traci.

u lovu na Lewandowskog

Nakon jučerašnje utakmice između Tottenhama i Bayerna, nogometna javnost još jednom je mogla da se uvjeri kakav je zapravo nogometaš Robert Lewandowski, koji je možda jedan od najpodcijenjenih igrača današnjice. Poljak je postigao dva gola protiv Tottenhama, dodatno usavršivši svoju zaista fantastičnu statistiku u sezoni 2019./20. u kojoj je u 10 službenih utakmica do sada postigao 14 golova.

KATASTROFA – TOTTENHAM U RASPADU: Evo što je Pochettino rekao svojim igračima nakon poraza od Bayerna u Ligi prvaka!

Lewandowski je prosječno postizao gol na svakih 55 minuta igre ove sezone, a sinoć je uspio postići još jedno veliko postignuće u Londonu, budući da je s Nizozemcem Ruudom Van Nistelrooyem izjednačio na četvrtom mjestu na vječnoj ljestvici Lige prvaka.

Najbolji strijelac svih vremena još uvijek je uvjerljivi Cristiano Ronaldo sa 127 golova, drugi je Lionel Messi sa 112 golova, a potom slijedi Karim Benzema sa 60 golova ili četiri više od Lewandowskog i Van Nistelrooya u svijetu ‘smrtnika’.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!