NaslovnicaVijestiFENOMEN! Firmino odigrao ulogu agenta u jednom od velikih transfera prošlog ljeta!

FENOMEN! Firmino odigrao ulogu agenta u jednom od velikih transfera prošlog ljeta!

Južnoamerikaanci u europskim klubovima uvijek vole društvo svojih sunarodnjaka u svlačionici, jer im to pomaže da se prilagode, bolje osjećaju i pružaju mnogo bolje igre. Slična se priča odvijala na Anfieldu prošlo ljeto.

Roberto Firmino obara

Polivalentni veznjak Fabinho preselio se u Liverpool u ljeto 2018. Otišao je iz Monaka jer je Liverpool na kraju platio najveću odštetu za njegov transfer, a ulogu “posrednika” u tom transferu odigrao je njegov sunarodnjak Roberto Firmino.

BRAZILAC SE VRAĆA? Barcelona nudi jednu od najvećih zvijezda i novac u zamjenu za Neymara!

“Nakon utakmice s Marseilleom, kada sam dobro odigrao i postigao pogodak, Firmino mi je poslao poruku i počeli smo razgovarati. Rekao je da ga je Klopp pitao za mene, i da ima dobro mišljenje o meni, nakon čega se sve stišalo. Kasnije, Liverpool je došao u kontakt s mojim agentom, stigli smo na sastanak i brzo sam osjetio da želim preći upravo u Liverpool “, rekao je Fabinho.

Liverpool je za Fabinha Monacu platio 45 milijuna eura, a transfer je službeno objavljen dan nakon izgubljenog finala Lige prvaka protiv madridskog Reala u Kijevu.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!