NaslovnicaVijestiFoden napustio kamp Engleske reprezentacije. Hitno morao na operaciju

Foden napustio kamp Engleske reprezentacije. Hitno morao na operaciju

Engleski nogometaš Phil Foden hitno je napustio kamp i otišao na operaciju slijepog crijeva. 20-godišnji Foden jučer nije bio na popisu igrača protiv Ukrajine, a razlog je upravo operacija.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Hitno je prevezen u bolnicu i završio na operaciji slijepog crijeva, a pobjedu svoje reprezentacije gledao je iz bolničke postelje.

Mediji u Engleskoj su objavili kako je Foden tijekom treninga imao bolove u trbuhu, te su liječnički pregledi pokazalio da odmah mora na operaciju slijepog crijeva.

Nije poznato koliko će biti van terena, međutim, sigurno je da Pep Guardiola neće moći računati na njega za utakmicu protiv Liverpoola u subotu.

Phil Foden je ove sezone odigrao 36 utakmica za Manchester City, dok je u tom periodu postigao 13 golova i šest asistencija.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!