NaslovnicaVijestiFootbal leaks otkriva: Ovo su ustanovitelji evropske Superlige! (FOTO)

Footbal leaks otkriva: Ovo su ustanovitelji evropske Superlige! (FOTO)

Kopija dokumenta koji otkriva imena 11 europskih divova, navodno osnivača tzv. europske superlige, objavljena je na stranici Footbal Leaksa. U početku takmičenja pet dodatnih klubova u ligi bi nastupali sa statusom “gosta”.

liga

Mediji, koji su povezani s Fooball leaksom, danas su objavili dokumente koji otkrivaju planove europske elite da formiraju tzv. Europsku Super Ligu, koja bi navodno zaživjela od 2021. godine. U javnost  je procurio dokument, kojeg je 22. listopada poduzeće Key Capital Partners poslalo predsjedniku Reala Florentino Perezu. Pismo sadrži imena 11 europskih divova, koji se prema dokumentu mogu smatrati utemeljiteljima ovog natjecanja. To su:

>> NAPADAČ ŽELI OTIĆI: 27-godišnjak napušta Real Madrid za 35 milijuna eura!

– Chelsea
– Arsenal
– Manchester United
– Manchester City
– Liverpool
– Real Madrid
– Barcelona
– Bayern München
– Juventus
– Paris Saint Germain
– Milan

[su_bet365_app]

U uvodnoj sezoni u ligi od 16 klubova nastupalo bi pet klubova iz pet najjačih europskih prvenstava, koji bi imali status „gosta” te bi se morali boriti sa ostatkom za stalnu kartu za nastup u ovoj ligi. To su:

– Inter
– Romi
– Atletico Madrid
– Borussia Dortmund
– Marseille

[su_bonus]

Der Spiegel tvrdi da je 11 klubova koji su ustanovili ligu ne bi mogli ispasti te da imaju u ovom natjecanju zajamčeno mjesto u idućih dvadeset godina. Navedeni klubovi su u Španiji osnovali kompaniju, koja se bavi marketingom, organizacijom i provedbom natjecanja. Natjecanje bi se sastojalo od skupine i eliminacijskog dijela.

Da li sa ovim Liga prvaka i UEFA odlaze u zaborav, ostaje nam da vidimo?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!