NaslovnicaVijestiFrancuski časopis L'Equipe otkrio cijenu transfera Hazarda u Real Madrid!

Francuski časopis L’Equipe otkrio cijenu transfera Hazarda u Real Madrid!

Transfer Edena Hazarda iz Chelsea u Real Madrid čini se neizbježnim, a francuski list L’Equipe otkrio je koliko će kraljevski klub platiti najveću londonsku zvijezdu.

Dogovor postignut

Belgijska zvijezda Eden Hazard otkrila je prije nekoliko dana da je već donio odluku o svom sljedećem potezu, ali još nije poznato kada će javnost biti upoznata s njom. Hazard će tako ispuniti sva predviđanja te će sljedeće sezone biti član Real Madrida, dok francuski dnevnik L’Equipe danas otkriva koliko bi španjolski gigant platio za igrača koji je odigrao 351 utakmicu u dresu Chelsea za sedam godina.

GUARDIOLA PRODAJE LEROY SANEA: Već je pronašao zamjenu od 150 milijuna eura!

Chelsea i Real navodno su se dogovorili oko kompenzacije od oko 100 milijuna eura, što znači da će transfer Hazarda biti jednak transferu Garetha Bale koji će upravo dijelom zbog njegovog dolaska, vjerojatno napustiti Madrid tijekom ljeta.

L’Equipe tvrdi da će transfer biti službeno potvrđen nakon finala Europske lige između Chelsea i Arsenala, što je želja Hazarda koji želi da prije nego što ode donese još jedan transfer u London.

Hazard je prije Chelseaja igrao u ekipi Lillea. Njegov mlađi brat Thorgan bi također ovo ljeto mogao napraviti veliki transfer s obzirom na sjajne igre u Gladbachu.

Najnovije vijesti

Nenad Bjelica dobio otkaz u Union Berlinu

0
NENAD BJELICA je danas dobio otkaz u Union Berlinu, kako je objavio njemački prvoligaš na svojim službenim stranicama. Hrvatski stručnjak je smijenjen zbog niza...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!