NaslovnicaVijestiSve je moglo biti drugačije: Frenkie de Jong otkrio od kojeg kluba...

Sve je moglo biti drugačije: Frenkie de Jong otkrio od kojeg kluba je odbio konkretnu ponudu prošlo ljeto!

Mladi veznjak Ajaxa iz Amsterdama, Frenkie de Jong, otkrio je kako je prošlog ljeta na stolu imao konkretnu ponudu engleskog diva, ali je procijenio da vrijeme za odlazak iz kluba nije bilo prikladno.

Mlada zvijezda Ajaxa Frenkie de Jong, prošlog ljeta bio je vrlo “vruća roba” na nogometnom tržištu, te su ga još tada mediji povezivali s brojnim vrhunskim klubovima iz najjačih europskih prvenstava. De Jong je odbio ponude i ostao u Ajaxu, te se pokazalo da je taj potez u cijelosti bio potpuni pogodak, jer je ove godine de Jong postao važan član nizozemske reprezentacije, jedan od ključnih igrača u izvanrednoj sezoni Ajaxa u Ligi prvaka i, zadnje ali ne manje važno, za 86 milijuna eura otišao je u klub snova za većinu nizozemskih nogometaša – Barcelonu.

Transfer glasine: Wan-Bissaka i Zaha napuštaju London, Pedro se seli u Italiju, Arthuro Vidal napušta Barcelonu

De Jong je otkrio da je njegova karijera mogla biti posve drugačija, jer se prošlo ljeto našao u velikom iskušenju ali je na kraju ipak odlučio odbiti ponudu Tottenhama.

“Trenutak nije bio pravi, bio sam povrijeđen, govorio sam kako mi treba još vremenaa. Osjećao sam da moram ostati s Ajaxom još godinu dana”, rekao je De Jong za FourFourTwo.

“Razmišljao sam dugo i temeljito o ponudi Tottenhama. Tottenham je vrlo stabilan klub, koji će se nastaviti poboljšavati u budućnosti. Oni imaju odličnog trenera za mlade igrače koji napreduju pod njegovim vodstvom. Također volim njihov stil igre i mislim da bi se tamo dobro snašao.

“Međutim, uvijek sam želio igrati za Barcelonu, a iznos koji su bili spremni platiti Ajaxu pokazuje koliko su ozbiljni. Osjećao sam da moram iskoristiti ovu priliku, jer je pitanje da li se ovakva prilika nudi dva puta u životu?!”

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!